Köpekontrakt Musikinstrument

När du ska sälja eller köpa musikinstrument
29 kr

Skriv köpekontrakt online

BÖRJA HÄR >>


På 10 minuter skriver du ett juridiskt korrekt köpekontrakt
Juridiskt korrekt och anpassat efter din situation
Skapar trygghet mellan parterna
Över 150 000 personer har använt oss och vi har branschens mest nöjda kunder

Ett köpekontrakt behöver du av flera skäl när du ska köpa eller sälja en vara till en annan privatperson. I kontraktet tar du bland annat med information om varan, dess skick och eventuell handpenning. Ett korrekt köpekontrakt skapar trygghet för båda parter och minskar risken för oklarheter och tvister. 

Tips! Du kan testa vår tjänst för att se hur den fungerar. Du förbinder dig inte till något genom att börja skriva ett avtal. Betalning sker i sista steget där du först ska godkänna beställningen innan det färdiga avtalet skapas.

När du skriver ett köpekontrakt hos oss vet du att avtalet blir juridiskt korrekt och anpassat efter just er situation.

I köpekontraktet tar ni upp frågor kring varans skick, pris samt när och hur betalning ska göras. Köpekontraktet fungerar som ett kvitto på betalningen och bevisar att köpet ägt rum. Det skapar helt enkelt trygghet mellan parterna, då ni båda vet vad som förväntas av er, men också vad ni kan kräva av motparten.

Du svarar på ett antal frågor, samma frågor som en jurist skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas ett juridiskt korrekt köpekontrakt som skickas direkt till din e-post. Tjänsten är utarbetad och kvalitetssäkrad av våra jurister.