Köpekontrakt Musikinstrument

Ett köpekontrakt behöver du av flera skäl när du ska köpa eller sälja något till en annan privatperson. I kontraktet tar du bland annat med information om instrumentet, dess skick och eventuell handpenning. Ett korrekt köpekontrakt skapar trygghet för båda parter och minskar risken för oklarheter och tvister.

29kr

På 10 minuter skriver du ett juridiskt korrekt köpekontrakt

Skriv online
Du betalar i sista steget

Varför köpekontrakt musikinstrument?

I köpekontraktet tar ni upp frågor kring varans skick, pris samt när och hur betalning ska göras. Köpekontraktet fungerar som ett kvitto på betalningen och bevisar att köpet ägt rum. Det skapar helt enkelt trygghet mellan parterna och ni båda vet vad som förväntas av er.

Så här fungerar det

Svara på frågor som rör din situation. blablablablabla

Utifrån dina svar skapar vi ett skräddarsytt avtal. blablablablabla

Betala via kort, swish eller faktura.

Ditt avtal skickas direkt till din e-post.

Köpekontrakt Musikinstrument

Ett juridiskt korrekt köpekontrakt skapar trygghet och minskar risken för affären. När du skriver ditt avtal hos oss vet du att avtalet blir juridiskt korrekt och anpassat efter just din situation.

Skriv online

Frågor och svar

Varför bör du skriva ett köpekontrakt?

I köpekontraktet tar ni upp frågor kring varans skick, pris samt när och hur betalning ska göras. Köpekontraktet fungerar som ett kvitto på betalningen och bevisar att köpet ägt rum. Det skapar helt enkelt trygghet mellan parterna, då ni båda vet vad som förväntas av er, men också vad ni kan kräva av motparten.

Så här funkar det

Du svarar på ett antal frågor, samma frågor som en jurist skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas ett juridiskt korrekt köpekontrakt som skickas direkt till din e-post. Tjänsten är utarbetad och kvalitetssäkrad av våra jurister.

Tillgänglighet

Vi finns tillgängliga när det passar dig, på ett sätt som passar dig

Enkelhet

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt

Fast pris

Hos oss får du alltid veta kostnaden i förväg

Över 150.000 nöjda kunder

Att skapa värde för våra kunder är vår passion

29kr

På 10 minuter skriver du ett juridiskt korrekt köpekontrakt

Skriv online
Du betalar i sista steget

Köpekontrakt Musikinstrument

Här kan du enkelt skriva ett köpekontrakt online till fast pris. Du svarar på ett par frågor, samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas därefter ett juridiskt korrekt köpekontrakt som är skräddarsydd efter just din situation.