Risk- och behovsanalys för aktiebolag

Vilka lagar och regler finns det som påverkar dig och ditt företag? Gör vår kostnadsfria risk- och behovsanalys för aktiebolag och få en helhetsbild av er juridiska situation. Med rätt avtal kan ni känna er trygga och lägga fokus på era affärer istället.

Varför risk- och behovsanalys för aktiebolag?

Vilka är de viktigaste avtalen att få på plats? Vad ska man tänka på när man driver bolaget tillsammans med andra? Vilka är de vanligaste juridiska fallgroparna - och framförallt, hur undviker man dem?

Bolagsjuridik är ett brett område med många olika lagkrav som inte alltid är så enkla att sätta sig in i. Ni kan därför stå inför risker som ni inte ens funderat över. Med rätt avtal på plats kan ni undvika oenigheter, kostsamma tvister och ekonomiska konsekvenser.

Genom den här analysen får ni en övergripande bild av er juridiska situation och information om vad som är bra att tänka på för just er. Det tar endast ett par minuter och analysen levereras direkt via e-post som en PDF.

Så här fungerar det

Svara på frågor om ert aktiebolag blablablablabla

Er risk- och behovsanalys skapas blablablablabla

Tjänsten är helt kostnadsfri

Analysen levereras direkt till er som en pdf

Risk- och behovsanalys för aktiebolag

Med vår affärsjuridiska risk- och behovsanalys för aktiebolag får ni information och guidning inom bland annat bolagsstyrning, finansiering och överlåtelser, anställningsförhållanden, immaterialrätter, GDPR- frågor, affärsavtal och dokumenthantering. Genom att bli medveten om era risker kan ni trygga ert bolag och spara både tid och pengar.

Börja här

Frågor och svar

Vilka typer av frågor får vi besvara?

Ni får besvara frågor inom bland annat bolagsstyrning, finansiering och överlåtelser, anställnings- och konsultförhållanden, immaterialrätter och företagshemligheter, GDPR, affärsavtal och dokumenthantering.

Vad får vi ut av analysen?

Genom den här analysen får ni en övergripande bild av er juridiska situation. Ni kommer bland annat att få reda på vilka juridiska avtal och dokument ert bolag behöver få på plats, vilka lagkrav ni måste uppfylla och blir uppmärksammade på vilka risker ni annars tar. 

Hur går man tillväga?

Ni svarar på frågor som rör ert aktiebolag och utifrån era svar skapas en skräddarsydd analys av just ert bolags risker och behov. Det tar endast ett par minuter och analysen levereras direkt via e-post som en PDF.
Tillgänglighet

Vi finns tillgängliga när det passar dig, på ett sätt som passar dig

Enkelhet

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt

Fast pris

Hos oss får du alltid veta kostnaden i förväg

Över 150.000 nöjda kunder

Att skapa värde för våra kunder är vår passion

Risk- och behovsanalys för aktiebolag

Gör vår kostnadsfria risk- och behovsanalys online och få en helhetshetbild av din och bolagets juridiska situation.