Avtal24 inspirerar till entreprenörskap


Den tredje maj gick Innovation Day av stapeln – då samlades företagsledare och studenter på Handelshögskolan i Stockholm med syftet att uppmuntra till entreprenörskap och innovation. Ambitionen med dagen var att skapa en inspirerande miljö där studenter fick möjlighet att möta och inspireras av företagare och entreprenörer inom olika branscher.

Företag som Nordnet, Bambora, Allvar, Pwc och avtal24 fanns på plats och under dagen hölls föreläsningar med fokus på entreprenörskap och innovation - föreläste gjorde bland andra Niklas Adalberth, grundare Klarna och Anders Perméus, chefsjurist och medgrundare av avtal24.

Att Innovation Day arrangerades för första året just i år är inte någon slump – entreprenörskap bland unga är hetare än någonsin!

"Frågar man handelsstudenter idag vill de starta nästa Spotify eller Klarna. Det är inte alls som på min tid när alla ville bli investment bankers. För mig är det oerhört roligt och givande att träffa studenter och inspirera dem till att våga ta steget. 2004 när vi startade var det ingen som trodde att man skulle kunna skriva kvalitativa avtal på nätet – idag har vi över 80 000 användare. Det är en fantastisk utveckling som skett, både för oss som bolag men även i samhället i stort. Vår historia visar värdet av att ligga steget före och att faktiskt våga tro på och förverkliga sina idéer! "

- Anders Perméus, chefsjurist och medgrundare avtal24