Framtidsfullmakt, testamente och förvaring

Bestäm vem ska ha rätt att ta beslut åt dig när du inte längre själv kan

Med en framtidsfullmakt kan du bestämma vem som ska ha rätt att fatta beslut åt dig senare i livet, när du inte längre själv har möjlighet. Framtidsfullmakten fungerar som alternativ till god man och förvaltare. 

Se till att rätt personer ärver dig

Genom att skriva ett testamente underlättar du för dina anhöriga och undviker överraskningar och oklarheter i framtiden. Med ett testamente kan du se till att de du vill ska ärva dig också gör det. Extra viktigt är testamente för sambor och gifta par som har särkullbarn. 

Vad hjälper ett testamente som ingen hittar

Att förvara testamentet på en säker plats är en självklarhet, men har du tänkt på att det är lika viktigt att testamentet faktiskt kommer fram den dag det behövs? Vi samarbetar med Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF) som förvarar testamenten och andra viktiga dokument. Testamentet bevakas per automatik mot Skatteverket och SBF ser till att det kommer fram till dödsboet, jurist eller annan behörig mottagare, vid dödsfall.

Framtidsfullmakt, testamente och avtalsförvaring

Skriv det avtal just du behöver online eller tillsammans med jurist via telefon, helt skräddarsytt efter just dina förhållanden. Istället för att gå till en juristbyrå som fakturerar per timme, skriver du avtalet till fast pris, när det passar dig.