Välkommen till avtal24


Hej!

Som bostadsköpare är det mycket att tänka på och vi på Hemverket hjälper er genom hela bostadsaffären. Vi får ofta frågor som rör allt från samboavtal till bouppteckningar, för oss är det viktiga frågor. Av den anledningen har vi inlett ett samarbete med juristbyrån avtal24, som kund till Hemverket får ni 10% rabatt på avtal24:s tjänster.

Genom avtal24 får du som kund hos Hemverket vägledning och hjälp att upprätta de familjejuridiska avtal som behövs i samband med bostadsaffären. 

Hälsningar 

Malin Alingström 

Reg Fastighetsmäklare Hemverket

Betalat olika mycket för bostaden?

Betalat olika mycket för bostaden?

Om ni som sambor köpt en bostad tillsammans ska den enligt sambolagen delas lika mellan er vid en separation, oavsett vem som betalat mest. Med ett samboavtal kan ni bestämma att bostadens värde istället ska fördelas i enlighet med era ägarandelar.

Läs mer
Varför ska man skriva äktenskapsförord?

Varför ska man skriva äktenskapsförord?

Genom att skriva ett äktenskapsförord kan ni komma överens om att inte dela på allt vid en eventuell separation. Det kan handla om ett lantställe som gått i släkten i generationer eller ett företag som en av er byggt upp.

Läs mer
Tänk på att sambor inte ärver varandra

Tänk på att sambor inte ärver varandra

Om du vill att din sambo ska ärva dig behöver ni skriva ett testamente, sambor ärver nämligen inte varandra. Det spelar ingen roll hur länge ni varit tillsammans eller att ni har gemensamma barn.

Läs mer
Tillgänglighet

Vi finns tillgängliga när det passar dig, på ett sätt som passar dig

Enkelhet

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt

Fast pris

Hos oss får du alltid veta kostnaden i förväg

Över 150.000 nöjda kunder

Att skapa värde för våra kunder är vår passion