Lavendla och avtal24 ingår samarbete


Webben skapar nya förutsättningar och konsumenter ställer därmed högre krav på trygghet och enkelhet oavsett bransch. Nu offentliggör den digitala begravningsbyrån Lavendla att de kommer att erbjuda avtal24:s nya bouppteckningstjänst i sitt kunderbjudande för att skapa ytterligare kundnytta och användarvänlighet.

– Webben är regel snarare än undantag idag. Tillsammans med avtal24 kan vi skapa ännu mer kundnytta online och bidra ytterligare till utvecklingen i två hittills relativt konservativa branscher, säger Jakob Nordström, VD på Lavendla.

En brygga mellan begravning och bouppteckning
– Vi skapar en naturlig brygga mellan att boka begravningen och att upprätta bouppteckning. Att erbjuda våra kunder en helhetslösning är oerhört viktigt. Det handlar om att ta ansvar för kundens bästa och inte lämna något åt slumpen, menar Jakob Nordström vidare.

Transparens och tillgänglighet
Användandet av digitala tjänster inom både juridiken och begravningsbranschen har stora fördelar. Transparensen är större och priserna kan hållas nere. Det är dessutom tydligare vad olika produkter och tjänster kostar och vad man kan förvänta sig i termer av service.

– Att vår bouppteckningstjänst ingår i Lavendlas kunderbjudande känns jättebra. Vi har samma tänk kring enkelhet, trygghet, kundnöjdhet och jobbar båda med fasta priser. Genom vårt samarbete erbjuds kunden en helhetslösning – vi tror på att förenkla juridiken och göra den mer tillgänglig och det här samarbetet bidrar ytterligare till det, säger Magnus Stein, VD på avtal24.