Familjejuridisk trygghet - ett samarbete mellan Nordax och avtal24

Läs mer
Med rätt avtal kan du känna dig trygg. Därför har Nordax Bank startat ett samarbete med avtal24, som ger dig som kund hos Nordax möjlighet att på ett enkelt sätt få tillgång till familjejuridisk rådgivning och avtalshjälp.

– Vår mission är att förenkla juridiken och göra den tillgänglig – vi hör tyvärr alltför ofta kunder som haft svårt att veta var de ska vända sig eller hur de ska gå tillväga. Vi är väldigt glada över samarbetet med Nordax och ser fram emot att på ett enkelt och tillgängligt sätt erbjuda kunderna skräddarsydda avtalslösningar, säger Ricard Stiller, Affärsansvarig på Avtal24.

– Vi är glada att vi nu har ett samarbete med Avtal24. Det förenklar för våra kunder att vi nu kan erbjuda juridisk rådgivning och hjälp med avtalsskrivning till ett förmånligt pris. Dessutom passar samarbetet väl med vår ambition att se till den enskilda kundens situation för att hjälpa dem att ta genomtänkta beslut, säger Per Alinder, Marketing director, Nordax. 

Om avtal24

Avtal24 ger dig juridisk trygghet helt anpassad efter din livssituation och dina behov. Hos oss skriver du avtal online eller via telefon- eller videomöte. Alltid till ett fast pris. 

Om du väljer att skriva ditt avtal online svarar du på ett antal frågor, samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas sedan ett skräddarsytt avtal som skickas direkt till din e-post. Enkelt, tryggt och juridiskt korrekt. 

Dina förmåner som kund hos Nordax

Som kund hos Nordax får du kostnadsfri inledande familjejuridisk rådgivning och 20 procent rabatt på samtliga avtal som du skriver online eller med hjälp av en jurist. Istället för att gå till en juristbyrå som fakturerar per timma skriver du avtalet till fast pris, var och när det passar dig. 

Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ringa och prata med juristerna på avtal24 på telefon 0771-24 00 24, de är specialiserade på avtalsrätt och familjejuridik.