2012-09-26

Rätt avtal och kappa för regn och rusk

Våra kunder berättar

FOTO: Pär Gunnarsson


Vi hade en tight budget för den första leveransen samtidigt som vi insåg att vi måste se till att ha juridiken på vår sida och rätt avtal på plats. Med avtal24 fick vi effektiv och snabb hjälp att skriva avtal mot leverantörer och kunder.

 

- Nina Severin Gunarsson och Linda Esberg, Grundare till Kelly By Kelly och företagskund hos avtal24

 

Varför finns det inga snygga och trendiga regnkappor för kvinnor som vill känna sig fina även när det regnar? Den frågan ställde Nina Severin Gunnarsson och Linda Esberg, grundare till klädmärket Kelly By Kelly som såg utifrån sitt eget behov en möjlighet till att skapa nya affärer och kombinera det med sitt modeintresse.

 

Att driva företag är att förverkliga affärsidéer och visioner och möjligheten att fokusera på det man brinner för. Frågorna var dock många i början för entreprenörerna Nina Severin Gunnarsson och Linda Esberg; Hur skulle designen se ut? Vilket material ska de använda? Vem skulle sy kapporna? När de första prototyperna var uppsydda märkte Nina och Linda att de fick mycket uppmärksamhet för sina kappor. De var nu dags att ta steget till att börja sälja.


FOTO: Elinor Wermeling

 

   
”Nu ville vi bara komma igång med tillverkningen och börja sälja våra kappor.” säger Nina och fortsätter ”Vi hade en tight budget för den första leveransen samtidigt som vi insåg att vi måste se till att ha juridiken på vår sida och rätt avtal på plats. Med avtal24 fick vi effektiv hjälp att skriva avtal mot leverantörer och kunder. Vi ville även trygga relationen mellan mig och Linda med aktieägaravtal och äktenskapsförord. Nu har vi allt på plats vilket känns tryggt när försäljningen nu kommit igång på allvar”.

I en Kelly by Kelly regnkappa ska du känna dig klädd när du går till jobbet, på resan eller när du bara vill flanera på stan. Kappans design och tyg gör att man även vill använda den när det slutat regn. Utgångspunkten för KellybyKelly är att, på ett ansvarsfullt sätt, producera regnkläder för den stilmedvetna kvinnan. Namnet Kelly by Kelly är inspirerat av legenden Gene Kelly som sjöng "Singing in the rain" och stilikonen Grace Kelly.


 


Läs mer om de avtal Kelly By Kelly upprättade: