2014-04-30

Juridik med pengarna tillbaka garanti

Helt nytt koncept inom juridiken – pengarna tillbaka om du inte är nöjd!


Det ska inte vara svårt att köpa juridik. Idag tar vi ännu ett steg i att demokratisera juristbranschen och lanserar en garanti som ger dig pengarna tillbaka om du inte är nöjd. För att göra det enklare att våga ta hjälp med sina juridiska behov, lanserar nu avtal24 en garanti som ger dig pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Med sin unika webbtjänst och kunniga jurister har avtal24 redan förändrat den juridiska marknaden i Sverige och gjort juridiken tillgänglig för alla.


Orsaken till att avtal24 startades 2004 var att det inte fanns ett smidigt sätt att få juridisk hjälp. ”Vi har byggt en juristbyrå som vi som kunder skulle vilja ha det”, säger bolagets VD, Magnus Stein. Arbetet har gett gott resultat och avtal24 har idag mycket nöjda kunder enligt den enkät som alla kunder får svara på. ”Våra kunder ger oss 4,5 av 5 i betyg och 95 % rekommenderar oss till sina vänner. Som ett resultat av detta lanserar vi nu även en garanti som ger kunden pengarna tillbaka om denne inte är nöjd med oss”, fortsätter Magnus Stein.


Avtal24 har till idag hjälpt 10 000-tals kunder och samarbetar med flera stora försäkringsbolag, fackföreningar och banker. Delägare  i avtal24 är bl. a statliga Industrifonden. Sedan sommaren 2013 erbjuds tjänsten även i Tyskland, övriga Europa står på tur.


Magnus Stein, VD avtal24
magnus.stein@avtal24.se
Telefon 076 00 242 00


Om Avtal24


Avtal24 är en modern juristbyrå som sedan 2007 erbjuder sina kunder juridisk avtalshjälp via nätet och via telefon. Tjänsten är utarbetad och kvalitetssäkrad av jurister och är ett alternativ för privatpersoner och företag som på ett enkelt sätt vill skaffa sig fulltäckande, kvalitativa juridiska avtal.Idag samarbetar Avtal24 med en rad stora organisationer för att bidra med juridisk kunskap och tillförlitlig juridisk rådgivning. Några av de organisationer vi samarbetar med är SEB, Unionen, Länsförsäkringar Stockholm och Hyresgästföreningen.Över 400 kunder har svarat på vår enkät och resultatet är slående. Kunderna ger oss 4,5 av 5 i snittbetyg och 95% rekommenderar oss till vänner och bekanta.


Testa oss du med!