2014-05-28

Nyhet - avtal24 i samarbete med ST

Nya juridiska tjänster för STs medlemmar


Vi är stolta över vårt nya samarbete med fackförbundet ST där vi från och med 1 juni erbjuder ST-medlemmar att skriva testamente, samboavtal, äktenskapsförord och skuldebrev via vårt avtalsverktyg. Avtalen är kostnadsfria under de tre första månaderna som ny medlem i ST samt för alla medlemmar som har tecknat STs livförsäkring via Förenade Liv. Medlemmar som vill skriva avtal med hjälp av juristerna på avtal24 erbjuds 50% rabatt på kostnaden. Det gäller både nya medlemmar och medlemmar som har livförsäkring via Förenade Liv. 

42 000 av STs medlemmar kan ta del av våra juridiska webbtjänster helt kostnadsfritt. Samarbetet med ST om juridiska tjänster gäller från den 1 juni 2014.

- Det här är ett väldigt fördelaktigt erbjudande både för våra medlemmar som har STs livförsäkring och för nya medlemmar. Givetvis kommer också de som nytecknar sig för livförsäkringen att kunna ta del av de juridiska tjänsterna, säger Minna Engberg, ekonomichef på Fackförbundet ST. 

För mer information: Kontakta Sofia Johansson, pressekreterare ST, på telefon 070-314 52 73 eller via sofia.johansson@st.org eller Ricard Stiller Affärsansvarig avtal24 på telefon 076-002 42 01 ricard.stiller@avtal24.se.

Fackförbundet ST är det största facket inom statlig verksamhet.