2015-10-02

Vi ingår samarbete med SPP


Vi inleder ett samarbete med SPP som ger SPPs kunder tillgång till familje- och företagsjuridisk rådgivning och avtalsskrivning.

- Att sätta sig in i vilka juridiska konsekvenser den egna livssituationen leder till vid exempelvis separation eller bortgång är viktigt och i många fall kan avsaknaden av avtal leda till oönskade konsekvenser. Oavsett vilket skede i livet man befinner sig i är det därför nödvändigt att fundera över sin juridiska situation, säger Ricard Stiller Partneransvarig avtal24. Vi är väldigt glada att få hjälpa SPPs kunder till juridisk trygghet.

- Samarbetet med avtal24 blir ett viktigt komplement till vårt befintliga erbjudande eftersom vi ofta möter kunder i behov av juridisk rådgivning. Vi är glada över att vi nu kan erbjuda våra kunder en enkel och tillgänglig lösning för juridisk rådgivning och avtalsskrivning, säger Pino Roscigno Marknadschef SPP.

Om SPP

SPP erbjuder rådgivning och ett brett sortiment av spar- och pensionslösningar för företag, organisationer och privatpersoner.

På SPP är hållbarhet helt integrerat i kärnverksamheten. Det innebär att utöver ekonomiska parametrar vägs även sociala och miljömässiga aspekter in i samtliga beslut som fattas inom koncernen – från mindre inköpsfrågor till stora investeringsbeslut.

SPP har drygt 500 anställda och huvudkontoret ligger i centrala Stockholm. SPP ingår i norska Storebrandkoncernen.