2015-12-03

avtal24 i samarbete med FRII


Genom kampanjen Goda Testamentet vill vi inspirera fler att testamentera en liten del av sitt arv till goda ändamål. Goda Testamentet är ett initiativ av FRII, Frivilligorganisationernas Insamlingsråd. Ett fyrtiotal ideella organisationer har gått ihop för att skapa en positiv testamenteskultur i Sverige och tillsammans med FRII vill vi på avtal24 hjälpa till att sprida budskapet!

Få vet om att man kan testamentera ägodelar till ideella organisationer. Du kan skänka stort som smått och du kan ändra ditt testamente när du vill. Du kan skriva in allt från aktier och fast egendom, till tavlor och smycken. Njut av dina tillgångar så länge du lever med vetskapen om att de kommer skänka glädje för många andra i framtiden.

– Goda Testamentet är ett fantastiskt initiativ som avdramatiserar frågan om testamentsskrivning och sprider kunskap och inspiration till allmänheten. Kampanjen går hand i hand med vår mission; att göra juridiken mer tillgänglig och föra fram budskapet att det inte behöver vara svårt. Att vi genom kampanjen dessutom kan bidra till att fler skänker en del av sitt arv till goda ändamål känns strålande, Magnus Stein, VD avtal24.

Läs mer och skriv testamente här