2016-12-22

God jul och Gott nytt år önskar avtal24Under 2016 har vi haft glädjen att hjälpa över 20 000 kunder med rådgivning och upprättande av avtal och är fantastiskt stolta över den positiva respons vi får.

Så här i juletid känns det passande att uppmärksamma det lyckosamma samarbetet vi inledde i augusti 2015 med FRII (Frivilligorganisationernas Insamlingsråd), där bland annat Barncancerfonden, UNICEF, Läkare Utan Gränser och Rädda Barnen ingår. Tillsammans vill vi avdramatisera frågan om testamentsskrivning och inspirera fler att testamentera en liten del av sitt arv till goda ändamål. Gåvor i testamenten gör skillnad, en av fem hjälpinsatser världen över görs med stöd av testamentsgåvor. Stort tack till alla våra kunder som varit med och bidragit!

Under året har vi även utvecklat nya tjänster och produkter. Vi har bland annat tagit fram ett nytt företagserbjudande och en videotjänst som gör det möjligt för dig som kund att träffa våra jurister, ansikte mot ansikte. Ett steg på vägen mot att göra juridiken än mer tillgänglig.

Med det vill vi på avtal24 passa på att önska alla våra kunder en riktigt
God jul och Gott nytt år!