2017-03-16

Avtal24 i samarbete med Länsförsäkringar Skåne

Avtal24 startar ett samarbete med Länsförsäkringar Skåne och är glada över förtroendet att få hjälpa Länsförsäkringars kunder med familjejuridisk rådgivning och avtalsskrivning.

Familjejuridiken gör sig påmind i olika skeden i livet och ger ofta upphov till frågor; Vad gäller när man flyttar ihop och blir sambo? Vem får egentligen ärva mig? Hur kan jag skydda mig och min familj ekonomiskt om något oväntat skulle hända? 

Få känner till vilka avtal de skulle behöva och vilka konsekvenser avsaknaden kan leda till. Länsförsäkringar Skånes kunder erbjuds nu att på ett tryggt och enkelt sätt få hjälp med den här typen av frågor och upprätta de avtal som den specifika situationen kräver. 

”Avtal24 vill förenkla juridiken och göra den tillgänglig för alla – vi hör tyvärr alltför ofta kunder som haft svårt att veta var de ska vända sig eller hur de ska gå tillväga. Vi är väldigt glada över samarbetet med Länsförsäkringar Skåne och vi ser fram emot att på ett enkelt och tillgängligt sätt erbjuda kunderna skräddarsydda avtalslösningar .”

– Ricard Stiller, Affärsansvarig på avtal24