2017-11-29

Avtal24 i samarbete med Nordax

Vi startar nu ett samarbete med Nordax Bank som ger bankens kunder tillgång till hjälp med avtalsskrivning och familjejuridisk rådgivning. 

Nordax Bank grundades 2004 och är en nischbank som erbjuder tjänster till ca 150 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Nordax finns som ett komplement till storbankerna och koncentrerar sig på ett fåtal produkter. Banken är specialister på att hjälpa människor ta genomtänkta beslut för ett liv de har råd med.

Familjejuridiken gör sig påmind i olika skeden i livet och ger ofta upphov till frågor; Vad gäller om jag är medlåntagare på ett lån? Eller när man flyttar ihop och blir sambo? Vem får egentligen ärva mig? Hur fördelas tillgångarna vid en separation? Få känner till vilka avtal de skulle behöva och vilka konsekvenser avsaknaden kan leda till.

– Vår mission är att förenkla juridiken och göra den tillgänglig – vi hör tyvärr alltför ofta kunder som haft svårt att veta var de ska vända sig eller hur de ska gå tillväga. Vi är väldigt glada över samarbetet med Nordax och ser fram emot att på ett enkelt och tillgängligt sätt erbjuda kunderna skräddarsydda avtalslösningar, säger Ricard Stiller, Affärsansvarig, avtal24

– Vi är glada att vi nu har ett samarbete med Avtal24. Det förenklar för våra kunder att vi nu kan erbjuda juridisk rådgivning och hjälp med avtalsskrivning till ett förmånligt pris. Dessutom passar samarbetet väl med vår ambition att se till den enskilda kundens situation för att hjälpa dem att ta genomtänkta beslut, säger Per Alinder, Marketing director, Nordax