Skapa konto
Logga in

Om oss

Avtal24 är Sveriges moderna juristbyrå där du på nätet eller via telefon kan få juridisk avtalshjälp. Vi vill att alla ska ha tillgång till juridisk trygghet. Det ska inte vara dyrt eller krångligt med juridik.

Vi erbjuder ett unikt webbverktyg som gör det möjligt för dig att själv skriva ett skräddarsytt avtal anpassat efter just din specifika situation. Du svarar på ett antal frågor, samma som juristen skulle ställa till dig på ett möte, och sedan genereras ditt avtal till en PDF och skickas direkt till din e-post. Istället för att gå till en advokatbyrå som fakturerar per timme, kan du själv skriva de avtal du behöver, i lugn och ro när det passar dig bäst. Vi finns alltid tillgängliga och har alltid fasta priser.

Du kan även skriva ditt avtal tillsammans med en jurist. Våra jurister är specialiserade på familjejuridik samt avtalsrätt för små företag och har en gedigen juristutbildning bakom sig. Du kan till en fast kostnad skriva ditt avtal via telefon tillsammans med en av våra jurister. Vi går igenom din situation och vad du behöver hjälp med. Efter 1-2 dagar får du ditt skräddarsydda avtal direkt till din e-post.

Vi garanterar att våra avtal är juridiskt korrekta. Det är du som bestämmer när och hur du vill ha hjälp och du får alltid veta kostnaden i förväg.

Vår Vision
Avtal24 expanderar kraftigt och vår ambition är att bli den största aktören inom juridik på nätet i Sverige och Europa. Det ska inte vara dyrt eller krångligt att få den juridiska trygghet du behöver.
Vi har en gedigen erfarenhet och stor kompetens inom juridik som vi vill dela med oss av. Därför har vi byggt upp en faktabas som vi kallar Juridikskolan där du på ett enkelt sätt kan förstå vad som gäller i olika situationer.


Anders Permeus

Magnus Stein

Erika Gustafsson

Jakob Fireld

Jacob Sandelin

Johan Wiberg

Kjell Arnberg

Eva Trané Lindgren

Molly Malm

Nadia Chimar

Noshin Kardel

Ricard Stiller

Sven Hoas

Mohammed Oumer

Gabriella Myhrberg

Charlotte Lindgren

Louise Dufwa

Foto: Calle Sigrell