Om oss

Avtal24 är Sveriges moderna juristbyrå där du på nätet eller via telefon kan få juridisk avtalshjälp. Vi vill att alla ska ha tillgång till juridisk trygghet. Det ska inte vara dyrt eller krångligt med juridik.

Vi erbjuder ett unikt webbverktyg som gör det möjligt för dig att själv skriva ett skräddarsytt avtal anpassat efter just din specifika situation. Du svarar på ett antal frågor, samma som juristen skulle ställa till dig på ett möte, och sedan genereras ditt avtal till en PDF och skickas direkt till din e-post. Istället för att gå till en advokatbyrå som fakturerar per timme, kan du själv skriva de avtal du behöver, i lugn och ro när det passar dig bäst. Vi finns alltid tillgängliga och har alltid fasta priser.

Du kan även skriva ditt avtal tillsammans med en jurist. Våra jurister är specialiserade på familjejuridik samt avtalsrätt för små och medelstora företag, och har en gedigen juristutbildning bakom sig. Du kan till en fast kostnad skriva ditt avtal tillsammans med en av våra jurister via telefon eller videomöte. 

Vi garanterar att våra avtal är juridiskt korrekta. Det är du som bestämmer när och hur du vill ha hjälp och du får alltid veta kostnaden i förväg. 

Vår Vision 

Vi vill skapa ett bättre samhälle med färre konflikter, större trygghet och förutsägbarhet genom att göra juridik tillgängligt, begripligt och överkomligt för alla.

Vi har en gedigen erfarenhet och stor kompetens inom juridik som vi vill dela med oss av. Därför har vi byggt upp en faktabas som vi kallar Juridikskolan där du på ett enkelt sätt kan förstå vad som gäller i olika situationer. Läs mer om hur vår tjänst fungerar här.