Skapa konto
Logga in

Historia

Avtal24 grundades 2004 av Magnus Stein och Advokat Anders Perméus. Visionen är att förenkla juridiken för privatpersoner och småföretag med hjälp av modern teknik och kundanpassade lösningar.

Avtal24 ägs idag av grundarna, statliga Industrifonden samt flera namnkunniga entreprenörer. Avtal24 lanserades i Sverige 2007. En beta-lansering gjordes 2012 i England under varumärket agreement24. Under 2013 lanserades tjänsten i Tyskland under samma varumärke (agreement24.de) samt ett kontor etablerades i Berlin.

Över 90 000 kunder har använt sig av avtal24s tjänster de senaste åren. Förutom att erbjuda hjälp med juridiska avtal till allmänheten direkt via avtal24.se eller via våra jurister erbjuds tjänsten även via partners. Organisationer som ST, Unionen, SSR samt Företag som SEB, Avanza, Länsförsäkringar Stockholm med flera erbjuder idag juridik till medlemmar, kunder och anställda via avtal24.Vi är inte som alla andra.

Avtal24 erbjuder en unik webbtjänst där du kan skräddarsy dina avtal. Till skillnad från färdiga mallar som ofta saknar väsentlig information och inte är anpassade för att passa alla, så kan du med vår tjänst skriva avtal anpassad efter just din unika situation. Du svarar på frågor kring din situation, precis som hos en jurist eller advokatbyrå fast utan den dyra timtaxan. När alla frågor är besvarade genereras ditt juridiskt korrekta avtal till en PDF och skickas direkt till din e-post. 

Hos oss finns även jurister som alla är specialiserade på familjejuridik och avtalsrätt som hjälper dig utifrån din situation. Vi finns tillgängliga på dina villkor och har alltid fasta priser. Så tveka inte att höra av dig till oss.

Vår Vision

Avtal24 expanderar kraftigt och vår ambition är att bli den största aktören inom juridik på nätet i Sverige och Europa. Det ska inte vara dyrt eller krångligt att få den juridiska trygghet du behöver.

Vi har en gedigen erfarenhet och stor kompetens inom juridik som vi vill dela med oss av. Därför har vi byggt upp en faktabas som vi kallar Juridikskolan där du på ett enkelt sätt kan förstå vad som gäller i olika situationer.


Det ska inte vara dyrt eller krångligt
att få den juridiska trygghet du behöver

FÖRETAGSINFORMATION:
AB avtal24 i Stockholm
Kungsgatan 29
111 56 STOCKHOLM
Org.nr: 556669-0102
Besöksadress:
Kungsgatan 29, 111 56 STOCKHOLM
Telefon: 0771 24 00 24
E-post: info@avtal24.se