Styrelsen

Håkan Berg

Håkan är styrelseordförande och har mer än 30 års erfarenhet inom finanssektorn, varav de senaste 15 åren i ledningsgruppen på Swedbank.

Martin Gemvik

Martin är Investment Manager på Industrifonden och har mer än 25 års erfarenhet av fondförvaltning och investeringar i uppstartsfasen.

Mårten Janson

Mårten grundade 2004 tillsammans med sin fru Marianne ’Fondia Plc’, den första börsnoterade juridiska aktören i Norden. Innan dess var Mårten partner och co-head för private equity & venture capital teamet på en av Finlands största advokatbyråer.

Daniel Berglind

Daniel har lång erfarenhet av strategisk marknadsföring, affärsutveckling och ledarskap. Daniel har startat och drivit ett antal reklambyråer och har tidigare varit marknadschef på SEB.

Mats Hellström

Mats är en av grundarna till Hellström Advokatbyrå och advokat sedan 1991. Mats har över 20 års erfarenhet av styrelsearbete och har ett antal uppdrag för svenska och utländska dotterbolag i Sverige.

Marcus Nylén

Marcus har varit styrelsemedlem sedan 2010 och är COO på Leo Vegas Gaming Ltd. Marcus har omfattande erfarenhet inom start-ups, affärsstrategi och telecom och har tidigare varit VD för Bredbandsbolaget, TTV och Parlino.

Magnus Stein

Magnus är grundare och VD. Magnus har mångårig erfarenhet inom affärsutveckling från både Citibank och Swedbank.

Magnus Wilkne

Magnus är Investment Manager och representerar Lucky Town AB.