Så här använder du ditt presentkort

 

Avtal24 är ett unikt alternativ för privatpersoner och företag som på ett enkelt sätt vill skaffa sig fulltäckande, kvalitativa juridiska avtal men som vill hålla kostnaderna nere.
Avtal24 erbjuder på ett lättillgängligt sätt avtal, testamenten, fullmakter m.m. som är situationsanpassade och skräddarsydda. Tjänsten är utarbetad och kvalitetssäkrad av jurister.
Du har fått ett presentkort på ett avtal eller en summa att skriva avtal för.
För att kunna använda avtal24:s tjänster och utnyttja ditt presentkort så måste du börja med att registrera ett Mina Sidor-konto.
Det gör du genom att:
1. Klicka på länken "Logga in / registrera" uppe i högra hörnet
2. Fyll i din e-postadress
3. Fyll i ditt telefonnummer
4. Välj ett lösenord
5. Klart!
 
Om du väljer ett avtal som är kostar mer än värdet på ditt presentkort så kan du delbetala med presentkortet.
Exempel:
Du har fått ett presentkort för gåvobrev till ett värde av 695:- men väljer istället att göra ett testamente till ett värde av 995:-.
När mottagaren skriver in värdekoden så dras 695:- automatisk bort från 995:- och behöver endast betala den återstående summan på 300:-.
 
Om du inte använder hela värdet på ditt presentkort så skickar vi ut ett nytt presentkort med tillhörande värdekod till dig på den mejladress du använde när du registrerade dig. 
 
Exempel:
Du har fått ett presentkort för gåvobrev till ett värde av 695:- men väljer istället att göra ett samboavtal till ett värde av 495:-.
När du skriver in värdekoden så dras 495:- automatisk bort från 695:- och du erhåller ett nytt presentkort på 200:- via mejl.
 
 
 
Du kan få support och hjälp i de olika stegen antingen via vår livechat eller över telefon 0771 24 00 24, alla vardagar 9-17.
Avtal som du påbörjat genom att svara på val och frågor men inte betalat sparas under ditt ”Mina sidor”-konto och du kan när som helst logga in där och fortsätta skriva avtalet.