Att skriva ett bra avtal ska inte vara svårt

Avtal24 är nyskapare! Vi har hittat ett unikt alternativ för privatpersoner och företag som på ett enkelt sätt vill skaffa sig fulltäckande, kvalitativa juridiska avtal men som vill hålla kostnaderna nere. 

Vi erbjuder på ett lättillgängligt sätt avtal som är anpassade och skräddarsydda efter just din unika situation. Tjänsten är utarbetad och kvalitetssäkrad av våra jurister. 

Så här gör du:


1) Besvara några frågor om din situation och dina behov, samma frågor som en jurist hade ställt till dig vid ett möte. 

2) Dina val genereras till ett färdigt juridiskt korrekt avtal, anpassat efter just dina önskemål

3) Betala via kort, swish eller faktura

4) Ditt avtal skickas direkt till dig via e-post

Frågorna är ställda på ett lättförståeligt språk utan komplicerade juridiska termer. Varje val har en bakomliggande koppling till en juridisk text. När du svarat på frågorna i de olika stegen sätts alla kopplingar ihop till ett skräddarsytt avtal som är anpassat efter just dig och din situation. 

Avtal som du börjat skapa genom att svara på frågor sparas under "Mina sidor". Där kan du när som helst logga in för att fortsätta skriva avtalet. 

Tveka inte att ringa och prata med våra jurister om du har frågor eller funderingar. Du kan få support och hjälp i de olika stegen via telefon 0771-24 00 24, måndag-torsdag 8-20 och fredag 9-17.