Skapa konto
Logga in

Att skriva ett bra avtal ska inte vara svårt


Avtal24 är nyskapare! Vi har hittat ett unikt alternativ för privatpersoner och företag som på ett enkelt sätt vill skaffa sig fulltäckande, kvalitativa juridiska avtal men som vill hålla kostnaderna nere. Avtal24 erbjuder på ett lättillgängligt sätt avtal, testamenten, fullmakter m.m. som är situationsanpassade och skräddarsydda till just din unika situation.

Tjänsten är utarbetad och kvalitetssäkrad av jurister.SÅ HÄR GÖR DU:

1) Besvara en rad frågor om din situation och dina behov i en guide med olika steg – samma frågor du får om du hade gått till en jurist och önskat samma avtal.

2) Dina val genereras till ett färdigt juridiskt avtal, anpassat efter dina önskningar

3) Betala via kort eller faktura

4) Du får ditt avtal via e-post.Frågorna är ställda på ett lättförståeligt språk utan komplicerade juridiska termer. Varje val har en bakomliggande koppling till en juridisk text. När du svarat på alla frågor och val i de olika stegen sätts alla kopplingar ihop till ett färdigt juridiskt avtal. Avtal24 erbjuder alltså hundratals olika avtalsversioner och slutprodukten är beroende på hur du har svarat på frågorna. På så sätt blir varje avtal anpassat efter den unika situation du befinner dig i.


Avtal som du påbörjat genom att svara på val och frågor men inte betalat sparas under ditt "Mina sidor"-konto och du kan när som helst logga in där och fortsätta skriva avtalet.

Tveka inte att ringa och prata med våra jurister om du har frågor eller funderingar. Du kan få support och hjälp i de olika stegen via telefon 0771-24 00 24, måndag-torsdag 8-20 och fredag 9-17.