Senior affärsjurist till avtal24

Avtal24 är Sveriges ledande aktör inom digital juridik och kundmöten på distans. Vår filosofi är enkel, vi tror på att göra juridiken tillgänglig för alla. Genom hög juridisk kompetens och innovativ teknik kan vi erbjuda marknadens mest tillgängliga juridiska tjänster. 

Vi expanderar kraftigt och söker nu en senior affärsjurist som vill ta vår affärsjuridiska rådgivning till nya nivåer. Vi förändrar den juridiska marknaden för privatpersoner och företagare – och du kommer vara en nyckelspelare. 

Vad?

Att skapa värde för våra kunder är vår passion, och den hoppas vi att du delar. Hos oss erbjuds du stort ansvar i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar och fokus på kundbemötande i världsklass, professionalitet och försäljning. Brinner du dessutom för expansion och tillväxt kommer du att känna dig som hemma i vår kultur.

Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. I tjänsten som affärsjurist kommer du att ansvara för att bygga upp vår affärsjuridiska rådgivning i nära samarbete med jurister, affärsutvecklare och marknad. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Vem?

Du har tidigare varit med och byggt upp en verksamhet och är bekväm med att ta ett helhetsansvar. Att arbeta i ett högt tempo och alltid sätta kunden i fokus sitter i ditt DNA. Som person är du analytisk, strategisk, kreativ och gillar att arbeta operativt. Du är resultatfokuserad och har en god samarbetsförmåga. 

Din profil

– Minst 5 års arbetslivserfarenhet från byrå
– Ett brinnande intresse för att hjälpa kunder
– Stor förståelse för entreprenörers situation
– Stort intresse för företagande och entreprenörskap
– Mycket kommunikativ och van att förmedla juridik på ett enkelt sätt
– Erfarenhet av att coacha människor
– Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska, både i tal och skrift.
– Du trivs i en entreprenöriell miljö finansierad av Venture Capital och alla de krav det innebär

Arbetsuppgifter

– Ansvara för att bygga upp vår affärsjuridiska rådgivning med allt vad det innebär
– Genomföra egna kundmöten
– Författa artiklar och delta på event
– Delta i utvecklandet av vårt avtalsverktyg

Ansökan

Om du känner att du är den som kan ta oss till nya nivåer skicka oss din ansökan omgående till career@avtal24.se. Intervjuer sker löpande.