FAQ Skollicens


1. Jag hittar inte registreringslänken för lärare
?

Länken har skickats ut till den som beställde Lex avtal24. Om ni inte hittar den kan ni försöka med URL www.avtal24.se/skola/namnet på er skola. I sista fall få ansvarig beställare kontakta avtal24 på info@avtal24.se 2. Jag hittar inte registreringslänken för elever?

Om du är lärare hittar du länken när du registrerar dig första gången. Länken är uppbyggd enligt följande. www.avtal24.se/student/namnet på er skola.

Om du är elev kan du testa att skriva in URL ovan alternativt be din lärare skicka ut en ny länk.3. Min användare är redan registrerad

Om applikationen ber om lösenord vid registrering, är din e-postadress redan registrerad hos avtal24. Om du inte kommer ihåg ditt lösen trycker du på glömt ditt lösen längs ner på inloggningsrutan. Du får då ett nytt lösen mailat till dig. Använd det lösenordet och fortsätt registreringen och ange att du är lärare, alternativt elev till lärare X.

 

4. Jag lyckas inte registrera mig som lärare i den länken som skickats till mig?

Troligen är de fem användare som ingår i licensen redan registrerade. Kontakta  info@avtal24.se så lägger vi till en användare. Detta är förknippat med en avgift på 750 + moms för alla nya användare.5. Jag har registrerat mig på fel lärare. Hur gör jag för att byta?

Maila info@avtal24.sefrån den mailadress som det gäller och ange namn på lärare som du vill byta till. Glöm inte att ange skola.6. Jag har bytt lärare, hur gör jag för att byta?

Maila info@avtal24.se från den mailadress som det gäller och ange namn på lärare som du vill byta till. Glöm inte att ange skola.


7. Jag har glömt mitt lösenord, vad gör jag?

Om du inte kommer ihåg ditt lösen trycker du på glömt ditt lösen längs ner på inloggningsrutan. Du får då ett nytt lösen mailat till dig.


8. Jag har problem att komma vidare i tjänsten?

Kolla vilken webbläsare du har. Avtal24 är optimerad för de vanligaste webbläsarna. Ladda ner den senaste versionen av din webbläsare. Fungerar det inte då kontakta info@avtal24.se