Välkommen till avtal24

Som företagskund hos Swedbank har du förmånliga erbjudanden hos oss. Vi erbjuder dig att enkelt skriva avtal online, alternativt tillsammans med en jurist via telefon. Alltid till ett fast pris. Våra jurister finns dessutom alltid tillgängliga om du har frågor eller funderingar. 

Just nu erbjuds alla företagskunder i Swedbank att skriva ett kostnadsfritt online-avtal. Exempelvis aktieägaravtal, konsultavtal, anställningsavtal eller sekretessavtal. 

Ta del av erbjudandet genom att logga in, självklart förbinder du dig inte till något i samband med registrering. 

Till erbjudandet

Boka juridisk rådgivning

Vad är viktigt att tänka på om du äger bolaget tillsammans med andra? Hur skriver man ett fulltäckande konsultavtal? Hur påverkar juridiken företagandet och vilka avtal är viktigast att få på plats? Boka en affärsjuridisk rådgivning tillsammans med en av våra jurister och få reda på vad som gäller för just dig och ditt företag.

Läs mer
Vilka avtal behöver ditt företag?

Vilka avtal behöver ditt företag?

Bolagsjuridik är ett brett område med många olika lagkrav som inte alltid är så enkla att sätta sig in i. Vill du veta vad som gäller för just ditt företag? Gör vår kostnadsfria risk- och behovsanalys för aktiebolag och få en övergripande bild av din och bolagets juridiska situation.

Gör behovsanalys
 Skriv ett kostnadsfritt online-avtal

Skriv ett kostnadsfritt online-avtal

Just nu erbjuds du att skriva ett kostnadsfritt online-avtal. Enkelt, tryggt och juridiskt korrekt. Exempelvis aktieägaravtal, konsultavtal, anställningsavtal eller sekretessavtal. Erbjudandet gäller till och med 31/12 2019.

Skriv avtal
Aktieägaravtal - när du driver bolag med andra
Aktieägaravtal - när du driver bolag med andra

Genom att skriva ett aktieägaravtal kommer ni som delägare överens om hur ni vill sköta företaget och säkerställer att alla har samma vision och syn på hur bolaget ska utvecklas.

Läs mer
Erbjudande på avtals- och dokumentförvaring
Erbjudande på avtals- och dokumentförvaring

Just nu erbjuds du förvaring av dina privata avtal och dokument för endast 1 495 kr (ordinarie pris 1 995 kr). Erbjudandet gäller till och med 29 februari 2020. Ange rabattkod VIPFörvaring i kassan.

Läs mer
Tryggare affärer med konsultavtal
Tryggare affärer med konsultavtal

Ett bra konsultavtal täcker oförutsedda händelser och minskar riskerna för affären för dig som arbetar som konsult eller driver ett tjänsteföretag.

Läs mer
Tillgänglighet

Vi finns tillgängliga när det passar dig, på ett sätt som passar dig

Enkelhet

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt

Fast pris

Hos oss får du alltid veta kostnaden i förväg

Över 150.000 nöjda kunder

Att skapa värde för våra kunder är vår passion