Njut av dina ägodelar här och nu - dela dem med andra i framtiden


Visste du att man kan testamentera ägodelar till ideella organisationer?

Goda Testamentet är ett initiativ av FRII, Frivilligorganisationernas Insamlingsråd. Ett fyrtiotal ideella organisationer har gått ihop för att skapa en positiv testamenteskultur i Sverige. Genom kampanjen Goda Testamentet vill de inspirera fler att testamentera en liten del av sitt arv till goda ändamål. Tillsammans med FRII vill vi på avtal24 hjälpa till att sprida budskapet!

Över en miljon svenskar är med i donationsregistret. Vi skänker gärna våra organ, men är sämre på att dela våra ägodelar efter vi gått bort. Nu kan du ändra på det. Genom att skriva ett testamente underlättar du för dina anhöriga och kan även bidra till att hjälpa andra människor efter din död. Du kan skänka stort som smått och du kan ändra ditt testamente när du vill. Du kan skriva in allt från aktier och fast egendom, till tavlor och smycken. Njut av dina tillgångar så länge du lever med vetskapen om att de kommer skänka glädje för många andra i framtiden.

– Goda Testamentet är ett fantastiskt initiativ som avdramatiserar frågan om testamentsskrivning och sprider kunskap och inspiration till allmänheten. Kampanjen går hand i hand med vår mission; att göra juridiken mer tillgänglig och föra fram budskapet att det inte behöver vara svårt. Att vi genom kampanjen dessutom kan bidra till att fler skänker en del av sitt arv till goda ändamål känns strålande, Magnus Stein, VD avtal24.

Under hela december ger vi dig 20 procent rabatt när du skriver ditt testamente online.
I kassan uppger du rabattkoden: GodaTestamentet. Erbjudandet gäller till och med 31 december.