Välkommen till avtal24

Unionen har 600 000 medlemmar med arbetsplatser inom det privata arbetslivet. En uppgift för Unionen är att vi vill leverera bra lösningar på vardagliga funderingar medlemmarna har, och av den anledningen samarbetar Unionen med avtal24. Medlemserbjudandet ska ge alla medlemmar möjlighet att skapa en trygg privatjuridisk situation. Avtal24 bidrar till det på ett snabbt och enkelt sätt genom att upprätta skräddarsydda juridiska avtal anpassade till dina unika behov och individuella förutsättningar.

- Jonas Eriksson, ansvarig för Unionens medlemsförmåner

Betalat olika mycket för bostaden?

Betalat olika mycket för bostaden?

Om ni som sambor köpt en bostad tillsammans ska den enligt sambolagen delas lika mellan er vid en separation, oavsett vem som betalat mest. Med ett samboavtal kan ni bestämma att bostadens värde istället ska fördelas i enlighet med era ägarandelar.

Läs mer
Varför ska man skriva äktenskapsförord?

Varför ska man skriva äktenskapsförord?

Genom att skriva ett äktenskapsförord kan ni komma överens om att inte dela på allt vid en eventuell separation. Det kan handla om ett lantställe som gått i släkten i generationer eller ett företag som en av er byggt upp.

Läs mer
Tänk på att sambor inte ärver varandra

Tänk på att sambor inte ärver varandra

Om du vill att din sambo ska ärva dig behöver ni skriva ett testamente, sambor ärver nämligen inte varandra. Det spelar ingen roll hur länge ni varit tillsammans eller att ni har gemensamma barn.

Läs mer
Tillgänglighet

Vi finns tillgängliga när det passar dig, på ett sätt som passar dig

Enkelhet

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt

Fast pris

Hos oss får du alltid veta kostnaden i förväg

Över 150.000 nöjda kunder

Att skapa värde för våra kunder är vår passion