Välkommen till avtal24

Det ska vara billigt att vara rik. Och enkelt. Därför samarbetar Avanza Private Banking med avtal24. Vi på Avanza tror nämligen att det inte bara är viktigt att välja bra och kostnadseffektiva lösningar för dina investeringar utan att du även på ett enkelt och smart sätt kan skapa avtal som samboavtal, äktenskapsförord och testamente utan att det kostar dig en förmögenhet.

Vi kan nu erbjuda våra kunder att skriva ett kostnadsfritt avtal online per år (ej bodelning eller bouppteckning) eller per telefon med jurist för 1 495 kr. Du kan även få kostnadsfri juridisk rådgivning om du behöver det. Allt för att du ska kunna trygga din och din familjs framtid.

Betalat olika mycket för bostaden?

Betalat olika mycket för bostaden?

Om ni som sambor köpt en bostad tillsammans ska den enligt sambolagen delas lika mellan er vid en separation, oavsett vem som betalat mest. Med ett samboavtal kan ni bestämma att bostadens värde istället ska fördelas i enlighet med era ägarandelar.

Läs mer
Varför ska man skriva äktenskapsförord?

Varför ska man skriva äktenskapsförord?

Genom att skriva ett äktenskapsförord kan ni komma överens om att inte dela på allt vid en eventuell separation. Det kan handla om ett lantställe som gått i släkten i generationer eller ett företag som en av er byggt upp.

Läs mer
Tänk på att sambor inte ärver varandra

Tänk på att sambor inte ärver varandra

Om du vill att din sambo ska ärva dig behöver ni skriva ett testamente, sambor ärver nämligen inte varandra. Det spelar ingen roll hur länge ni varit tillsammans eller att ni har gemensamma barn.

Läs mer
Tillgänglighet

Vi finns tillgängliga när det passar dig, på ett sätt som passar dig

Enkelhet

Vi förklarar juridiken på ett begripligt sätt

Fast pris

Hos oss får du alltid veta kostnaden i förväg

Över 150.000 nöjda kunder

Att skapa värde för våra kunder är vår passion